Lördag.

Ojj vad det var roligt idag! Först var vi och käkade med familjen, sen åkte jag & M. och handlade skor (yes, I’m a shopaholic!) och sen åkte vi och hälsade på ett par vänner. Härligt att kunna sitta ute i trädgården på landet, prata en massa skit och allvarliga saker samt leka med 2 goa vovvar. Dagen har varit perfekt i sin enkelhet men inslag av lyx.

Ikväll badade vi Totte, min lilla stackare ser ut som en råtta hihi och har fått värsta psyko-energi-kicken 😉

Nu ska jag ta mig en bok eller en tidning och sätta mig i den underbart bekväma fåtöljen och bara njuta… kanske drömma mig bort till framtiden då jag sitter på min altan ute på landet och läser? Ja, jag längtar tills vi flyttar ut på landet och kan leva i vår lilla bubbla av enkelhet och kärlek.

Ha en underbar kväll kära läsare!

Annonser

3 kommentarer

 1. 10 september, 2011 den 09:29

  Flytta nära mig .. vi kunde hjälpas åt med så mycket.. göra kloka saker.. resa, planera, storbaka o annat skojsigt o så kan jag passa Totte när ni är på bio 🙂

  • 11 september, 2011 den 11:22

   Kerstin – i dagens läge ser det svart ut 😦 Inga pengar till hus och bolån kommer vi inte heller att få, så länge jag inte har fast. Men om du hittar nån som vill hyra ut sitt hus – hör av Dig!

 2. Nett said,

  11 september, 2011 den 08:51

  Det där lät skönt med fotöljen 🙂 Jag har jobbat natthelg nu och nu skall jag få lite ledigt men jag startar med sängen jag 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: