Lyx brunch :)

Idag lever jag la dolce vita. Så när jag väl vaknade (efter att väninnan ringde) och steg upp funderade jag på livet i smått och stort. Efter gårdagen då min man blev hämtad med ambulans från vårdcentralen (så rädd har jag nog aldrig varit!) märkte jag att ÖDET är det som avgör. På akuten i salen, bredvid M. låg en kvinna… hon var där redan innan vi kom och efter 2 timmar kom en läkare till henne,då hade halva hennes ansikte blivit förlamad, ena sidan av läppen bara hängde och hon hade ingen känsel i vänstra sidan av kroppen. TVÅ TIMMAR! Minst.. väntade hon på att få höra att det är nog stroke och hon ska läggas in. Fyfan… Jag som trodde att om man har såna besvär blir man intagen på direkten och får hjälp, men nej. Ush, tycker synd om kvinnan 😦

Men tillbaka till mitt. De gjorde röntgen och tog en massa prover på M. , sen fick vi åka hem med lite medicin och så väntar vi på kallelsen till ett ultraljud på hjärtat. Hoppas allt löser sig. Jag skulle inte klara av att mista honom… och det var den första tanken som kom upp när läkaren på HC sa: ”Jag måste ringa ambulansen”. Men iaf nu är det bättre och vi pratade igår kväll om ödet och lite annat.

Livet är kort, man hinner kanske inte med allt man vill, men man ska försöka. Det tänker jag göra! Leva i den lyxen som ekonomin tillåter, vara glad för det jag har, kämpa och skratta. Så idag gjorde jag världens lyxigaste brunch åt mig själv, nämligen racuszki, galaretka (gell-o) och té! Och här kommer bilden:

Ha en bra dag alla! Och glöm inte ikväll avgörs drömtävlingen 🙂

Annonser

3 kommentarer

 1. 30 september, 2011 den 04:27

  åh så gott det ser ut! njut av livet – varje dag är en gåva – varje dag ska smaka som livets efterrätt !

 2. 1 oktober, 2011 den 03:53

  Hoppas det löser sig med din man! Läskigt sånt där! :/

 3. kaffehörnan said,

  2 oktober, 2011 den 08:57

  Hejsan

  Nu ligger inlägget uppe på min blogg
  Vinnarna är presenterade

  Kika in och se om du hade tur


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: